Joris van den Enden start als directeur bij DES Beveiligingstechniek

27 september 2024

Joris van den Enden start als directeur bij DES Beveiligingstechniek

Joris van den Enden start als directeur bij DES Beveiligingstechniek: Een nieuwe stap in de ontwikkeling van het bedrijf

DES Beveiligingstechniek heeft per 1 oktober 2024 Joris van den Enden benoemd als nieuwe directeur. Met deze benoeming zet het bedrijf een belangrijke stap in de verdere professionalisering en groei in de beveiligingssector. Van den Enden brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee en heeft zich bewezen in leidinggevende rollen binnen de technische beveiligingsbranche.

Met zijn komst wil DES Beveiligingstechniek de volgende fase van zijn ontwikkeling ingaan en zich verder profileren als een toonaangevend specialist op het gebied van brand-, inbraak-, toegang en camerabeveiligingsoplossingen met de focus op Zuid-Nederland. Van den Enden is ervan overtuigd dat DES Beveiligingstechniek in staat is om een vooraanstaande positie in te nemen. Met vestigingen in Waalre en Wijchen staat een basis om de gewenste groei te realiseren.

Joris van den Enden zegt over zijn nieuwe rol: “Ik kijk ernaar uit om samen met het team van DES Beveiligingstechniek verder te bouwen aan betrouwbare, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor bedrijven. Onze focus ligt op het continu verbeteren van onze diensten en het versterken van onze relaties met klanten.”

Richard Kluijtmans, algemeen directeur van DES Group B.V., waar DES Beveiligingstechniek onderdeel van is, voegt hieraan toe: “De benoeming van Joris van den Enden is een belangrijke stap voor zowel DES Beveiligingstechniek als de gehele DES Group. Zijn kennis en ervaring bieden ons de mogelijkheid om de dienstverlening verder te verbeteren en uit te breiden, waardoor we als groep nog sterker gepositioneerd zijn in de beveiligingsmarkt. We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van de groep.”

Directie en aandeelhouders van DES Group hebben er alle vertrouwen in dat Van den Enden de juiste persoon is om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Zijn uitgebreide kennis van de beveiligingsmarkt en ervaring in de sector zullen bijdragen aan het versterken van de positie van DES Beveiligingstechniek in de regio.

Over DES Beveiligingstechniek

Met een vakkundig en betrokken team ontwerpt, installeert én onderhoudt DES Beveiligingstechniek beveiligingsinstallaties voor uiteenlopende sectoren door heel Nederland. Het gehele traject van ontwerp tot en met oplevering, certificering en onderhouden realiseren wij met een vakkundig team. De korte lijnen binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen.

DES Beveiligingstechniek beschikt over een afdeling Service & Onderhoud voor storings- en onderhoudsklussen en is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Lees meer op www.desbeveiligingstechniek.nl.

 

    DES MOOI WERK