OVER DES GROUP

DES Group staat voor Dutch Electrical Solutions, waaronder een groep solide ondernemingen de krachten bundelen.

DES GROUP

DES Group is een overkoepelde naam waaronder dynamische bedrijven worden gebundeld. We werken aan projecten op het gebied van elektrotechniek, communicatietechniek en beveiligingstechniek. We zien ons vak breed. Door de samenwerking hebben wij een rijke vakkennis en een brede expertise. Samen streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze projecten hebben betrekking op wonen, werken, leren en recreëren. Korte lijnen zorgen voor flexibiliteit, zowel binnen als buiten de organisatie. Tegelijkertijd wordt elk bedrijf in zijn eigen kracht en binnen eigen expertise ingezet. Hierin ligt de meerwaarde voor onze klanten. Wij zijn voornamelijk actief in het Zuiden van Nederland.

ONZE KERNWAARDEN

DES-kundig
Het team van DES Group bestaat uit opgeleid, vakkundig én gemotiveerd personeel. Onze mensen verstaan het vak. Door ruime ervaring en vakmanschap lukt het ons om keer op keer de beoogde resultaten te halen. Wij werken enkel met gedreven professionals die plezier en voldoening halen uit het vak en de bijbehorende werkzaamheden. Dat zie en merk je.

 

Betrouwbaar
Betrouwbaarheid staat hoog in ons vaandel. Afspraak is afspraak. Wij kiezen de beste systemen en componenten wat de betrouwbaarheid van onze installaties ten goede komt. Door het toepassen van proven technology bieden wij hoogwaardig kwalitatieve systemen.

 

Passie
Onze mensen hebben passie voor het vak. Dat vertaald zich in het vakmanschap waarmee wij elektrotechnische problemen oplossen en merk je aan de betrokkenheid. Onze experts weten altijd op een creatieve en innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Dit dankbare werk motiveert ons keer op keer onze kwaliteiten in te zetten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Het volgen en geven van trainingen zorgt voor een persoonlijke groei en houdt ons scherp .

 

Samen
Bij DES Group staan we voor elkaar klaar. Zowel de binnen- als buitendienst werkt met elkaar samen en heeft elkaar nodig om tot de beste oplossing te komen. Wij zijn een hecht team, dat is bevorderlijk voor de werksfeer en uiteindelijk voor het resultaat.

 

Dynamisch
DES Group is dynamisch in de breedste zin van het woord. Wij zijn flexibel in de gehele organisatie. De nieuwste technieken maken wij eigen en door ons complete team kunnen we ook op- en afschalen in capaciteit. Wij bieden diversiteit én kennis binnen alle disciplines!

Onze bedrijven

De wensen van onze klanten vereisen steeds meer een integrale benadering. Maatschappelijke en economische ontwikkelingen bepalen de wijze waarop mensen willen wonen, werken, leren en recreëren. Om aan deze behoefte te voldoen, brengt DES Group kennis en kunde samen én komen wij tot verrassende totaaloplossingen.

Deze integrale benadering is de basis voor de bundeling van krachten van Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen Elektrotechniek, NVO Verdelerbouw, DES Beveiligingstechniek, DES Service & Onderhoud, JWR Elektrotechniek, DES Retailtechniek en Regio Service. Samen vormen zij DES Group. Alle ondernemingen zijn actief in de elektrotechnische installatietechniek met ieder hun eigen expertise en specialisme, actief onder de vlag van DES Group.

Algemene Voorwaarden

    DES MOOI WERK