DES Beveiligingstechniek neemt CSD Techniek over

15 maart 2023

Eindhoven, 15 maart 2023

Op woensdag 8 maart j.l. hebben beide directies, na het zetten van de nodige handtekeningen, elkaar de hand gegeven als bevestiging van de overname. Met deze overname kunnen zowel de klanten van CSD als die van DES Beveiligingstechniek rekenen op een uitbreiding van het dienstenpakket voor oplossingen op het gebied van beveiligings- en communicatietechniek.
CSD Techniek uit Veldhoven is 7 jaar geleden ontstaan uit een samenwerking tussen Erik Swinkels en Erik van Doren, omdat ‘kan niet’ en ‘weet niet’ bij beide in het woordenboek ontbrak. Om deze principes te kunnen blijven waarborgen is aansluiting gezocht met een sterke partij die uit hetzelfde hout gesneden is. Erik Swinkels: ‘Met de snelheid waarmee technische ontwikkelingen zich opvolgen is het van belang dat je deze kunt bijhouden wil je de principes van ‘kan niet’ en ‘weet niet’ kunnen blijven waarmaken.” Erik van Doren haakt in: “Hiervoor is het nodig om over meer mensen te beschikken die met de juiste kennis en inzicht willen blijven ontwikkelen. Na de gesprekken die wij hebben gevoerd zijn wij overtuigd dat wij met DES Beveiligingstechniek de juiste partij hebben gevonden”.
Arjo Coppelmans van DES Beveiligingstechniek vervolgt: ‘Beide bedrijven vullen elkaar mooi aan als het gaat om oplossingen die zij aanbiedt aan haar klanten. Door toevoeging van het dienstenpakket van CSD zijn we instaat om de uitgebreide kennis op het gebied van camerasystemen te integreren in onze inbraaksystemen. Daarnaast beschikt CSD o.a. over kennis op het gebied van VoIP telefonie, netwerk- en WiFi systemen, zodat de klant 1 aanspreekpunt heeft voor al haar beveiligings- en communicatievraagstukken”.
Richard Kluijtmans, algemeen directeur DES Group, sluit af: “Beide bedrijven hebben hetzelfde DNA en geloven in de kracht van verbinden. Wij werken elke dag aan kleine en grote projecten om te zorgen voor vele tevreden en terugkerende klanten”.
CSD zal haar activiteiten, na een overgangsperiode, onder de naam van DES Beveiligingstechniek gaan uitvoeren. De voormalige eigenaren Erik van Doren en Erik Swinkels evenals de medewerkers blijven in de samengevoegde organisatie werkzaam.
Over DES Beveiligingstechniek
DES Beveiligingstechniek is een gecertificeerde installateur en realiseert oplossingen op maat voor brand-, inbraak- en toegangscontrole vraagstukken. Zij adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt deze systemen. DES Beveiligingstechniek beschikt ook over een 24-uurs storingsdienst. Kijk voor meer informatie op www.desbeveiligingstechniek.nl.
Over DES Group
DES Group is een bundeling van 7 bedrijven actief in de elektrotechniek: Verheggen Elektrotechniek, Valkenaars Elektrotechniek, DES Service & Onderhoud, DES Beveiligingstechniek, NVO Verdelerbouw, DES Retailtechniek en JWR Elektrotechniek. De projecten waaraan gewerkt wordt, hebben betrekking op wonen, werken, leren en recreëren op het gebied van elektrotechniek, communicatietechniek en beveiligingstechniek.
Noot voor de redactie: Contact: Richard Kluijtmans, Algemeen Directeur DES Group, richard.kluijtmans@desgroup.nl / 06-53582627

Meer informatie

Contact

    DES MOOI WERK