Hapert – in het fabricaat Legrand

10 mei 2021

Hapert - in het fabricaat Legrand

Of het nu een of meerdere verdelers zijn wij zorgen dat ze er allemaal tip en top uitzien.

Deze zijn uitgevoerd in het fabricaat Legrand wat zoals te zien op de foto’s een erg mooi product is en waar je zeker als het zichtwerk is je ogen niet vanaf kan houden. Deze verdelers kunnen bijvoorbeeld ook met zichtdeuren uitgevoerd worden, dan wordt het wel erg sjiek.

Legrand (www.legrand.nl) heeft een ruime keuze aan producten in een uitgelezen stijl stelt je in staat oplossingen samen te stellen en systemen te configureren waarbij rekening wordt gehouden met de laatste technologische innovaties.

 

Samenwerken met NVO!

Vanaf het begin tot het einde zullen wij blijven communiceren over bijvoorbeeld het ontwerp, verbeteringen in het ontwerp zowel technisch en kosten besparend maar zeker ook over de leverdatums.

Ook terug koppeling vanuit de montage wanneer de verdeler een geleverd is altijd welkom, er kunnen natuurlijk altijd dingen anders of handiger en ons motte is niet voor niets “er is altijd ruimte voor verbetering” dit met het oog voor de volgende opdracht zodat ook al kan het bijna niet, dit project een nog groter succes wordt!

    DES MOOI WERK