OolderVeste

12 april 2021

Nieuwbouw appartementen te Herten

Het nieuwbouw project Oolderveste, waar onze toppers de elektrotechnische installaties gaan verzorgen! 16 appartementen, waarbij koperswensen worden gerealiseerd.

 

Heerlijk wonen in Oolderveste

In OolderVeste vind je een ruimtelijke, veilige omgeving boordevol groen en fijne speelplekken. Een prachtige plek om op te groeien! Er zijn altijd wel spelende kinderen in de straten te vinden, dus aan vriendjes en vriendinnetjes geen gebrek. Maar niet alleen voor gezinnen heeft OolderVeste veel te bieden. Met de Oolderplas op steenworp afstand én het gezellige stadscentrum van Roermond om de hoek, is het een ideale plek om het beste van stad en natuur te kunnen proeven. Maak kennis met de verschillende wijken van Oolderveste!

 

Valkenaars Elektrotechniek gaat de ‘Appartementen VIEW’ voorzien van alle elektrotechnische voorzieningen. Hierbij wordt bij alle appartementen rekening gehouden met de koperswensen. In totaal komen er 16 appartementen, verdeeld over twee gebouwen (A en B). Elk gebouw heeft vijf bouwlagen. Wonen wordt een totaalbeleving in VIEW. In de fijne en ruime appartementen geniet je van een schitterend uitzicht over de Oolderplas én al het gemak van modern en gelijkvloers wonen.

 

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

#Valkenaars #Elektrotechniek #Nieuwbouw #Budel

 

Woningbouw

Meer informatie?

Neem gerust contact op

    DES MOOI WERK